Fotografie Corporate Grup RelevancePortrete Business ColajFotografii Business / Corporate - MariusFotografii Business / Corporate - Crama Atelier - Dan BundurFotografii Business / Corporate - TrainArtPortrete Business / CorporateFotografii Business / Corporate - Dan Vasile - ActorFotografie Portet Grup Corporate de Grup AbbottFotografii Business / Corporate - SabinPortret Corporate TrainerFotografii Business / Corporate - Luminita Susanu MUD

Fotografii business / corporate

Dragos Constantin Fotograf Profesionist

In ziua de azi in care totul se intampla online, imaginea pe care o ai a devenit extrem de importanta. Niste fotografii business bine realizate pun in valoare calitatile  si minimizeaza aspectele mai putin fotogenice.
Incepand de la tinuta, culori, posing, atitudine  si terminand cu editarea fotografiilor totul trebuie sa transita catre potentialul client / parterner de afaceri, mesajul dorit.

 

Am intalnit multe portrete business realizate de catre studiouri profesioniste in care datorita editarii excesive subiectul nu mai este recunoscut de catre colegii de munca.

 

Fotografiile business pot fi folosite atat pentru WEB (LinkedIn, Bloguri, Articole de business, prezentari corporate) cat si pentru PRINT (carti de vizita, cataloage etc).

 

Ce trebuie sa stii cand doresti sa iti faci niste fotografii business

 

Durata sedintei foto si fotografiile editate